Despre noi

Reliance Travel & Consulting este o firma cu capital privat, infiintata in anul 2007 cu scopul de a asigura servicii de consultanta si training pentru industria transportului aerian.
Compania a fost fondata de Dr. Aurelia Fulger, care a adus in firma experienta sa profesionala si cunoasterea in detaliu a aviatiei comerciale din Romania.
Angajatii firmei beneficiaza de o experienta indelungata in domeniul transportului aerian si rutier de pasageri si marfa (peste 18 ani), dobandita prin activitatea desfasurata la Compania Aeriana Nationala TAROM si grupul de firme Eurolines Romania, colaborarea cu firme de consultanta internationale de prestigiu (SH&E – lider mondial in consultanta specializata pe aviatie, Lufthansa Consulting, Symbios – companie de consultanta specializata pe activitatea aeroporturilor).
Consulantii Reliance Travel & Consulting dispun de pregatire solida in domeniul transportului aerian (doctorat, MBA, cursuri de specialitate organizate de IATA sau alte organizatii de prestigiu).
Obiectul principal de activitate il constituie acordarea de consultanta in management si afaceri, in principal pentru firme care activeaza in domeniul transportului aerian (realizarea de studii de fezabilitate, analize diagnostic, prognoze de trafic aerian si proiectii financiare, implementarea sistemului de profitabilitate a rutelor si agentiilor de vanzare, reorganizarea retelei de rute avand in vedere criterii de eficienta, realizarea planului de afaceri al companiei, implementarea sistemului informational de management, realizarea documentatiei pentru organizarea de licitatii).
Un alt domeniu important al firmei il reprezinta activitatea de training pentru personalul din aeroporturi si companii aeriene.  Reliance Travel & Consulting realizeaza cursuri de specialitate pentru angajatii din industria transportului aerian, adaptate necesitatilor acestora. Ne adresam in principal companiilor aeriene si aeroporturilor, cu scopul de a le sprijini in crearea unui corp de angajati pregatiti sa trateze cu profesionalism activitatea curenta si proiectele in care sunt implicati, sa le duca la bun sfarsit in timpul si bugetul alocat.
Reliance Travel & Consulting este certificata ISO 9001:2008 si este autorizata de catre Autoritatea Aeronautica Civila Romana pentru desfasurarea activitatilor de consultanta pentru managementul societatilor de transport aerian si instruire a personalului aeroportuar.